miercuri, 22 iulie 2009

Zuma Bear

Daca vezi pentru prima oara screen schot-urile zuma deluxe, te duce cu gandul la jocuri puzzle antice pe cartoane si plastice, oricum le detestam. Cam la asta de duce daca vezi cateva poze, citesti despre ZUMA ca este un joc puzzle, si mormai: sigur aceste jocuri puzzle nu pot sa revina in piata ! Asadar nu vei fi inspirat sa joci acest joc ZUMA decat dupa ce citesti cateva review-uri, si apoi se va intampla.

Zuma Bear nu are nici o legatura cu ce erai obisnuit sa vezi prin tinerete :) . Asa ca, daca altcineva crede ca Zuma este o porcarie pe aceleasi criterii, urlati !

De fapt, Zuma abia pot sa spun ca intra in categoria jocurilor puzzle. Mai degraba intra in actiune-rapida, stil arcade cu o buna platforma de strategie, si solicita skill-uri din partea jucatorilor. Este suficient de simplu de jucat, dar in acelasi timp, suficient de complex pentru a putea fi invatat cu usurinta. Este genul de joc zuma pe care il poti juca din prima si sa te si pricepi la el, si poate fi accesat cu usurinta de jucatori din toate grupele de varste.

Puteti juca gratuit acest joc, aici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu