miercuri, 22 iulie 2009

Zuma Finger Tip

Zuma Finger Tip arata ca se poate aplica acest joc si pe o alta platforma decat pe clasica platforma zuma deluxe, si ca poate sa incorporeze o gramada de elemente grafice de calitate fara sa influenteze miscarile jocului sau aparitia eventualelor erori de joc.

Aplicand noul game play zuma, Finger Tip Zuma seamana destul de mult cu platforma originala zuma ! Asa am crezut eu cel putin, dar se dovedeste ca platforma originala zuma a fost inventata prin anul 1998, acum, zece ani mai tarziu Finger Tip Zuma este dinsponibil printre aceste jocuri zuma gratuite. Daca un joc zuma mai este inca distractiv zece ani mai tarziu, este dovedit de timp ca este o sursa activa de distractie.

In Finger Tip Zuma, obiectivul jocului este sa “potrivesti” bilele colorate spre grupurile de culori caruia i se asorteaza, ce se plimba pe calea serpuita. Daca o singura minge ajunge in gaura din centrul ecranului, pierzi, si iei jocul de la inceput.

Grafic, jocul este suficient de polishat, colorat si cat de cat frumos animat. Nu prea ma descurc eu in jocurile fara meniu, fara pauza, si chestii dintr-astea dar oricum ai trei planse de dificultate si mod de joc care te lasa sa te simti suficient de distrat si sa te bucuri de cana ta de ceai. In cea mai mare parte, jocul este realizat cu destul de mult profesionalism.

Efectele sonore sunt destul de k, nu ne putem plange de nimic aici. Muzica nu prea iese in evidenta, dar tinand cont de gusturile diferite pentru muzica, s-ar putea sa iti placa. Singurul moment in care muzica nu face parte din decor este acela in care se incarca jocul.


Jocul poate fi gasit aici !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu